Kuntalaisten oma energialaitos

Nurmijärvellä sinulla on mahdollisuus hankkia tarvitsemasi energia kunnan omalta energiayhtiöltä. Saat paikallista palvelua, jonka lisäksi raha palautuu suurelta osin takaisin kuntaan – sinun eduksesi.

Nurmijärven Sähkö Oy on kunnan omistama energiayhtiö, joka toimittaa kuntalaisille sähköä ja kaukolämpöä. Sen tytäryhtiö Nurmijärven Sähköverkko Oy omistaa alueen sähköverkon ja huolehtii yhtiön pörssistä hankkiman sähkön siirrosta kuntalaisille. Omassa verkossa sähkön siirtohinnat ovat keskimääräistä edullisempia. Kehitämme verkkoa jatkuvasti entistäkin toimitusvarmemmaksi.

Oma sähköyhtiö tarjoaa palvelua paikan päällä – jos et saa asiaasi hoidettua netissä tai puhelimitse, voit asioida sähköyhtiön konttorissa palveluneuvojan kanssa.

Yhtiöllä on oma energianeuvoja. Häneen voi olla yhteydessä erilaisissa energiaan liittyvissä kysymyksissä, kuten vaikka lämmitysmuotoon, sähköauton latausjärjestelmiin, aurinkovoimalaan, valaistukseen tai energiansäästämiseen liittyvissä kysymyksissä. Hänet voi tilata kotikäynnille tai ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla.

www.nurmijarvensahko.fi/palvelumme/energianeuvonta/

Kotisivuillamme on Online-palvelu, jossa voit hoitaa energiapalveluihimme liittyviä käytännön asioita ja selailla tapahtumia. Tarjoamme netissä myös Venla-palvelun, jossa voit seurata omaa energiankulutustasi.

Sähkölaitos perustettiin Nurmijärvelle yli sata vuotta sitten ja niinpä yhtiömme vietti satavuotisjuhlia vuonna 2018.

Ylpeästi paikallinen

Yhtiön toiminnan perusperiaatteisiin kuuluu paikallisuuden ja palvelun lisäksi ympäristövastuullisuus. Yhtiön biokaukolämmöstä lähes kaikki tuotetaan uusiutuvasta energiasta – pääasiassa lähialueiden metsistä kerätystä puusta ja metsätähteestä. Yhtiöllä on uusiutuvaa energiaa käyttävät biolämpölaitokset kirkonkylällä, Rajamäellä ja Klaukkalassa. Toimitamme myös tuulivoimalla tuotettua sähköä.

Kunta saa Nurmijärven Sähköltä vuosittain noin kaksi miljoonaa euroa osinkotuloa. Sen lisäksi yhtiö tukee paikallista toimintaa monin eri tavoin. Sponsoroimme urheilua, liikuntaa, kulttuuria ja erilaisia yhteisöllisiä tapahtumia. Haluamme olla mukana rakentamassa kuntalaisille parempaa arkea.

Valitsemalla Nurmijärven Sähkön teet arvovalinnan.

Tutustu palveluihimme www.nurmijarvensahko.fi.

asiakaspalvelu@nurmijarvensahko.fi

Asiakaspalvelu (09) 8780 7300

Tekninen asiakaspalvelu (09) 8780 7400

Vikapäivystys 24 h 0800 181811 – (maksuton puhelinpalvelunumero)