Helsingin kupeessa,
lentokentän vieressä,
ruuhkien ulkopuolella.

Tervetuloa landelle yrittämään

Maalaisnohevaa ja joustavaa bisnestä

Nurmijärvi on ylpeästi lande. Meille se tarkoittaa sitä, että yhteistyö kanssamme on sujuvaa. Yritysten ei tarvitse kysellä asioista chättiroboteilta, vaan yrittäjä voi kilauttaa suoraan elinkeinojohtajalle tai kunnanjohtajalle. Emmekä me kunnan edustajat tärkeile, vaan teemme. Olemme maalaisnohevia, käytännönläheisiä ja joustavia. Meillä on aito halu ymmärtää yritystemme tarpeita ja tukea parhaalla mahdollisella tavalla. Meille jokainen yritys ja yrittäjä on tärkeä.

Toisin kuin monissa eteläisissä yrityskeskittymissä, meillä on mahdollisuuksia laajentaa omaa toimintaa yrityksen kasvaessa.

Sujuva joukkoliikenne ja riittävästi parkkitilaa

Nurmijärvi sijaitsee Suomen paraatipaikalla. Meiltä on 25 minuuttia Helsinki-Vantaan lentokentälle, puolituntia Helsinkiin ja sijaitsemme sekä Tampereen moottoritien että Hanko-Hyvinkää-tien varrella.

Joukkoliikenteen kehittäminen on Nurmijärvellä tärkeää, ja meille pääsee joustavasti töihin pääkaupunkiseudulta. Suomen suurimmassa maalaiskunnassa meillä on myös mahdollisuus kehittää joukkoliikennettä joustavasti ja tarvelähtöisesti. Myös omalla autolla työpaikalle pääsee vaivattomasti, nopeasti ja autonkin saa parkkiin pääoven viereen.

Rajamäellä kansainvälinen kemiaklusteri

Altia, Teknos, Roal, Premix, Kiitosimeon. Nurmijärven Rajamäellä on millä mittarilla tahansa arvioituna kansainvälisesti merkittävä kemiateollisuuden klusteri. Kuuluuko sinun yrityksesi samaan joukkoon? Tähän verkostoon kannattaa liittyä, ja tonttikin voisi löytyä logistisesti loistavalta paikalta.

Toki on meillä tontteja myös muille toimijoille, ja yrityksiä löytyy Nordqvistin teetalosta logistiikka-alan yrityksiin ja strutsitilaan.

Nurmijärvi toivottaa uudet yritykset tervetulleiksi

TOP