Saat onnellisia naapureita,
uusia harrastuksia,
...ja ihanan kodin.

Tervetuloa landelle, Nurmijärvelle!

Muuta Nurmijärvelle, Suomen paraatipaikalle

Missä on Nurmijärvi? Suomen suurin maalaiskunta sijaitsee luonnon rauhassa keskeisellä paikalla. Meille hurautat autolla puolessa tunnissa Helsingin keskustasta ja 25 minuutissa Helsinki-Vantaan lentokentältä. Lande löytyy Tampereen moottoritien sekä Hanko-Hyvinkää-tien varrelta.

Ja pääsee tänne bussillakin. Kehitämme jatkuvasti joukkoliikennettä, ja moni pääkaupunkiseutulainen käy täällä töissä – tai toisin päin. Yhteydet ovat jo nyt hyvät, ja tarvittaessa lisäämme linjoja ja reittejä joustavasti.

Tervetuloa landelle – ihan pysyvästi

Saat onnellisia naapureita

On onni asua landella. Voimme kertoa sen faktana, sillä tutkimme asian. Noin 85 prosenttia kuntalaisistamme on onnellisia siitä, että asuu juuri Nurmijärvellä.* Nurmijärven vetovoimaa avittaa varmasti se, että omalta takapihalta pääsee hiihtoladulle tai metsäpolulle, mutta silti ehtii vartissa työpaikalle.

Uusia harrastuksia

Meiltä löytyy kirkasvetinen lähde, yksi maan upeimmista hiekkarannoista, uudet hienot kuntoportaat, huippuluokan konserttisali, harrastusmahdollisuudet kaikkeen muuhun paitsi mäkihyppyyn ja kansallisella tasolla kehutut varhaiskasvatus ja koulupalvelut.

…ja ihanan kodin

Kaikkiin taajamissamme on tarjolla joko jo nyt tai aivan lähiaikoina kiinnostavia ja sopuhintaisia tontteja, joihin voi tutustua nettisivuillamme. Ja toki voit valita valmiinkin asunnon – valinnanvaraa riittää kerrostalokodeista omakotitaloihin.

*FinSote 2018.

TOP